Referenser

Vad säger våra kunder?

Referenser
Image
Selbergs entreprenad: ”Vi är väldigt nöjda med Stay Alive som utbildningsgivare. Främst har vi anlitat dem för Heta arbeten, HLR med första hjälpen och Fallskyddsutbildning. Stay Alive har hög servicenivå och har väldigt proffsiga och kunniga utbildare. Jag kan varmt rekommendera andra företag att anlita Stay Alive.”
Image
Image

Skolinspektionen: "Mycket uppskattat av samtliga deltagare. Extra uppskattat var blandningen av information och praktiska övningar. Mycket bra att utbildningen inte endast handlade om hjärtstopp utan även om andra akuta sjukdomstillstånd. Pedagogiskt och bra!"

Image
Image
God assistans: "Så tacksamma för den fantastiska HLR-utbildningen som ni har gett oss. Ni har inte bara utrustat oss med värdefull kunskap utan också gett oss självförtroendet att agera i en nödsituation. Tack för ert engagemang och expertis!"
Image

Umeå energi: "Alla deltagarna var mycket nöjda med kurserna i Heta arbeten, vi kommer ses mer framöver!"

Image

OF bygg: "Vi har upplevt er som kunniga, engagerade och proffsiga på de utbildningarna ni har utfört åt oss. Vi har känt oss trygga i era händer.

Det har även varit enkelt att boka och vi har haft en bra kontakt även inför utbildningarna."

Image
Polfärskt: "Stayalive levererade en fantastiskt bra HLR-utbildning på vår arbetsplats. Många av våra anställda hade gått liknande kurser tidigare, men var överens om att detta var den bästa de varit med om."